Drobečková navigace

Obec Beňov > GDPR

GDPR

Správce údajů: Obec Beňov

Kontakty na správce najdete: zde

Jaká je odpovědnost správce?

Jako správce obec jsme odpovědni za veškerá zpracování Vašich osobních údajů v rámci některé agendy v obci. Dále vyřizujeme Vaše žádosti (např. o opravu, výmaz, o informaci o Vašich osobních údajích), námitky, a poskytujeme Vám informace o tom, jak a proč s vašimi osobními údaji nakládáme.

O řádné nakládání s osobními údaji se stará také pověřenec.

Kontakt na pověřence pro ochranu osobních údajů: 

  • Titul, jméno a příjmení: Pavel Hradil
  • E-mailová adresa: pavel.hradil@sms-sluzby.cz
  • Číslo mobilního telefonu: +420 608 263 063

K čemu je mi pověřenec?

Na pověřence se také můžete obracet s jakýmikoliv dotazy, podněty a požadavky na uplatnění Vašich práv, které se týkají přímo Vašich osobních údajů používaných v rámci některé agendy v obci, a to zejména, pokud se nechcete obrátit přímo na zástupce obce.

Pověřenec Vaše dotazy, požadavky a podněty odborně vyhodnotí, předá správci spolu s doporučením, jak je řešit, případně vám poskytne základní informace a konzultaci. Je vázaný mlčenlivostí(1) a dodržuje důvěrnost i o stížnostech(2). Odpovědný za vyřízení Vašich dotazů, podnětů, námitek a požadavků je však výhradně samotný správce.

Jaká jsou Vaše práva?

Pokud Vaše osobní údaje používáme v rámci nějaké agendy v  obci (odborně řečeno – naše obec je zpracovává jako správce), máte právo:

  1. Dotázat se, zda se zpracovávají, a žádat jejich kopii (export) (podrobněji čl. 15 Obecného nařízení EU o ochraně osobních údajů č. 2016/679, dále používáme zkratku ON). V případě, že Váš požadavek na poskytnutí těchto informací bude zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený, zejména opakovaný v krátké době, můžeme požadovat úhradu přiměřených nákladů. Zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený požadavek můžeme též odmítnout.
  2. Požadovat opravu svých osobních údajů, pokud jsou nepřesné, požadovat jejich vymazání, pokud se zpracovávají neoprávněně, a požadovat, abychom jejich zpracování omezili (podrobněji čl. 16, 17 a 18 ON).
  3. Dále v případech, kdy zpracování probíhá proto, že tím plníme náš úkol ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, kterým jsme pověřeni (čl. 6 odst. 1 písm. e) ON), anebo kvůli našemu oprávněnému zájmu (čl. 6 odst. 1 písm. f) ON), máte právo podat proti tomuto zpracování tzv. námitku (podrobněji čl. 21 ON).
  4. Dále máte právo se o zpracování svých osobních údajů dozvědět informace, vztahující se k jednotlivým agendám („účelům zpracování“), které zároveň zveřejňujeme: ...............pdf.
  5. Pokud je zpracování Vašich osobních údajů založeno na tom, že jste nám k němu udělili souhlas (čl. 6 odst. 1 písm. anebo čl. 9 odst. 2 písm. a ON), máte právo tento souhlas kdykoli odvolat. Souhlas odvoláte tak, že na adresu podatelna@benov.cz zašlete zprávu, v níž uvedete, o jaký souhlas jde a že ho odvoláváte. Totéž můžete zaslat i listinnou zásilkou na naši adresu, uvedenou na začátku tohoto textu, anebo osobně.
  6. Ve Vašich dotazech, podnětech a požadavcích ke svým osobním údajům na sebe se musíte identifikovat a uvést kontakt, protože zpravidla budeme muset nejprve ověřit Vaši totožnost. Vyřízení urychlíte, pokud se na nás obrátíte způsobem prokazujícím Vaši totožnost, jako je datová schránka, e‑mail s uznávaným elektronickým podpisem anebo listinné podání s ověřeným podpisem, případně se na obecní úřad dostavíte osobně s průkazem totožnosti.
  7. Pokud nebudete spokojeni s vyřízením dotazu, požadavku nebo podnětu správcem, máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů. Předtím je ale vždy vhodné projednat problém s pověřencem. Jeho úkolem je především právě dohlížet na to, zda s Vašimi údaji pracujeme řádně a neporušujeme Vaše práva.

(1) § 45 zákona o zpracování osobních údajů (v legislativním procesu)

(2) Čl. 38 odst. 5 ON

Vyhledat v textu

fulltext

9. 12. Vratislav

Zítra: Julie


 

Mapový portál

logo.png

Geomorava-obec-146x72.jpg

Povodňový plán obce


DSC00481.JPG

Občanská společnost DSI, o.s.

http://www.dsibenov.cz/

hudební skupina TCHOŘI

www.tchori.com

Kalendář akcí

Po Út St Čt So Ne
25
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
KADEŘNICTVÍ Beňov - aktualizace
Smlouvy o nájmu hrobového místa - aktualizace kontaktních údajů
26
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
KADEŘNICTVÍ Beňov - aktualizace
Smlouvy o nájmu hrobového místa - aktualizace kontaktních údajů
27
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
KADEŘNICTVÍ Beňov - aktualizace
MUDr. Skopalová oznamuje
Smlouvy o nájmu hrobového místa - aktualizace kontaktních údajů
28
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
KADEŘNICTVÍ Beňov - aktualizace
Smlouvy o nájmu hrobového místa - aktualizace kontaktních údajů
29
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
Drůbežárna PRACE - pátek 29.11.
KADEŘNICTVÍ Beňov - aktualizace
Smlouvy o nájmu hrobového místa - aktualizace kontaktních údajů
30
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
KADEŘNICTVÍ Beňov - aktualizace
Smlouvy o nájmu hrobového místa - aktualizace kontaktních údajů
1
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
KADEŘNICTVÍ Beňov - aktualizace
Smlouvy o nájmu hrobového místa - aktualizace kontaktních údajů
2
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
KADEŘNICTVÍ Beňov - aktualizace
Smlouvy o nájmu hrobového místa - aktualizace kontaktních údajů
3
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
KADEŘNICTVÍ Beňov - aktualizace
Smlouvy o nájmu hrobového místa - aktualizace kontaktních údajů
4
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
KADEŘNICTVÍ Beňov - aktualizace
Smlouvy o nájmu hrobového místa - aktualizace kontaktních údajů
5
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
KADEŘNICTVÍ Beňov - aktualizace
REVIZE KOMÍNŮ a plynových kotlů
Smlouvy o nájmu hrobového místa - aktualizace kontaktních údajů
6
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
KADEŘNICTVÍ Beňov - aktualizace
Smlouvy o nájmu hrobového místa - aktualizace kontaktních údajů
7
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
KADEŘNICTVÍ Beňov - aktualizace
Smlouvy o nájmu hrobového místa - aktualizace kontaktních údajů
8
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
KADEŘNICTVÍ Beňov - aktualizace
Smlouvy o nájmu hrobového místa - aktualizace kontaktních údajů
9
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
KADEŘNICTVÍ Beňov - aktualizace
Smlouvy o nájmu hrobového místa - aktualizace kontaktních údajů
10
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
KADEŘNICTVÍ Beňov - aktualizace
Smlouvy o nájmu hrobového místa - aktualizace kontaktních údajů
11
Česko zpívá koledy
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
KADEŘNICTVÍ Beňov - aktualizace
Smlouvy o nájmu hrobového místa - aktualizace kontaktních údajů
12
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
KADEŘNICTVÍ Beňov - aktualizace
Smlouvy o nájmu hrobového místa - aktualizace kontaktních údajů
13
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
KADEŘNICTVÍ Beňov - aktualizace
Smlouvy o nájmu hrobového místa - aktualizace kontaktních údajů
14
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
KADEŘNICTVÍ Beňov - aktualizace
Smlouvy o nájmu hrobového místa - aktualizace kontaktních údajů
15
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
KADEŘNICTVÍ Beňov - aktualizace
Smlouvy o nájmu hrobového místa - aktualizace kontaktních údajů
16
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
KADEŘNICTVÍ Beňov - aktualizace
Smlouvy o nájmu hrobového místa - aktualizace kontaktních údajů
17
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
KADEŘNICTVÍ Beňov - aktualizace
Smlouvy o nájmu hrobového místa - aktualizace kontaktních údajů
18
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
KADEŘNICTVÍ Beňov - aktualizace
Smlouvy o nájmu hrobového místa - aktualizace kontaktních údajů
19
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
KADEŘNICTVÍ Beňov - aktualizace
Smlouvy o nájmu hrobového místa - aktualizace kontaktních údajů
20
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
KADEŘNICTVÍ Beňov - aktualizace
Smlouvy o nájmu hrobového místa - aktualizace kontaktních údajů
VÁNOČNÍ KONCERT v kostele Sv.Františka z Assisi
21
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
KADEŘNICTVÍ Beňov - aktualizace
Smlouvy o nájmu hrobového místa - aktualizace kontaktních údajů
22
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
KADEŘNICTVÍ Beňov - aktualizace
Smlouvy o nájmu hrobového místa - aktualizace kontaktních údajů
23
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
KADEŘNICTVÍ Beňov - aktualizace
Smlouvy o nájmu hrobového místa - aktualizace kontaktních údajů
24
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
KADEŘNICTVÍ Beňov - aktualizace
Smlouvy o nájmu hrobového místa - aktualizace kontaktních údajů
25
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
KADEŘNICTVÍ Beňov - aktualizace
Smlouvy o nájmu hrobového místa - aktualizace kontaktních údajů
26
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
KADEŘNICTVÍ Beňov - aktualizace
Smlouvy o nájmu hrobového místa - aktualizace kontaktních údajů
27
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
KADEŘNICTVÍ Beňov - aktualizace
Smlouvy o nájmu hrobového místa - aktualizace kontaktních údajů
28
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
KADEŘNICTVÍ Beňov - aktualizace
Smlouvy o nájmu hrobového místa - aktualizace kontaktních údajů
29
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
KADEŘNICTVÍ Beňov - aktualizace
Smlouvy o nájmu hrobového místa - aktualizace kontaktních údajů
30
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
KADEŘNICTVÍ Beňov - aktualizace
Smlouvy o nájmu hrobového místa - aktualizace kontaktních údajů
31
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
KADEŘNICTVÍ Beňov - aktualizace
Smlouvy o nájmu hrobového místa - aktualizace kontaktních údajů
1
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
2
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
3
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
4
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019
5
ADVENTNÍ KALENDÁŘ 2019

Návštěvnost stránek

328942