fulltext

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
31
MUDr. Skopalová informuje občany
Nábor Policie ČR
POPLATKY 2020 - aktualizace
1
MUDr. Skopalová informuje občany
Nábor Policie ČR
POPLATKY 2020 - aktualizace
2
MUDr. Skopalová informuje občany
Nábor Policie ČR
POPLATKY 2020 - aktualizace
3
MUDr. Skopalová informuje občany
Nábor Policie ČR
POPLATKY 2020 - aktualizace
4
MUDr. Skopalová informuje občany
Nábor Policie ČR
POPLATKY 2020 - aktualizace
5
Gulášové slavnosti
Nábor Policie ČR
POPLATKY 2020 - aktualizace
6
Nábor Policie ČR
POPLATKY 2020 - aktualizace
7
Nábor Policie ČR
POPLATKY 2020 - aktualizace
8
Nábor Policie ČR
POPLATKY 2020 - aktualizace
9
Nábor Policie ČR
POPLATKY 2020 - aktualizace
10
FC Beňov zve na mistrovské zápasy mládežnických týmů
Nábor Policie ČR
POPLATKY 2020 - aktualizace
Studénka drůbež - čtvrtek 10.9.2020
11
FC Beňov zve na mistrovské zápasy mládežnických týmů
Nábor Policie ČR
POPLATKY 2020 - aktualizace
12
FC Beňov zve na mistrovské zápasy mládežnických týmů
Nábor Policie ČR
POPLATKY 2020 - aktualizace
13
FC Beňov zve na mistrovské zápasy mládežnických týmů
Nábor Policie ČR
POPLATKY 2020 - aktualizace
14
Nábor Policie ČR
POPLATKY 2020 - aktualizace
15
Nábor Policie ČR
POPLATKY 2020 - aktualizace
16
Nábor Policie ČR
POPLATKY 2020 - aktualizace
17
Nábor Policie ČR
POPLATKY 2020 - aktualizace
18
Nábor Policie ČR
Noc sokoloven
POPLATKY 2020 - aktualizace
19
Nábor Policie ČR
POPLATKY 2020 - aktualizace
Rybářské závody pro dospělé
20
Nábor Policie ČR
POPLATKY 2020 - aktualizace
21
Nábor Policie ČR
POPLATKY 2020 - aktualizace
Poplatky 2020 - splatnost do 30.9.2020
22
Nábor Policie ČR
POPLATKY 2020 - aktualizace
Poplatky 2020 - splatnost do 30.9.2020
23
Nábor Policie ČR
POPLATKY 2020 - aktualizace
Poplatky 2020 - splatnost do 30.9.2020
Turnaj spolků v bowlingu
24
Mudr. Skopalová oznamuje
Nábor Policie ČR
POPLATKY 2020 - aktualizace
Poplatky 2020 - splatnost do 30.9.2020
25
Mudr. Skopalová oznamuje
Nábor Policie ČR
POPLATKY 2020 - aktualizace
Poplatky 2020 - splatnost do 30.9.2020
26
Nábor Policie ČR
POPLATKY 2020 - aktualizace
Poplatky 2020 - splatnost do 30.9.2020
Studénka drůbež - sobota 26.9.2020
27
Nábor Policie ČR
POPLATKY 2020 - aktualizace
Poplatky 2020 - splatnost do 30.9.2020
28
Nábor Policie ČR
POPLATKY 2020 - aktualizace
Poplatky 2020 - splatnost do 30.9.2020
29
Nábor Policie ČR
POPLATKY 2020 - aktualizace
Poplatky 2020 - splatnost do 30.9.2020
30
Nábor Policie ČR
POPLATKY 2020 - aktualizace
Poplatky 2020 - splatnost do 30.9.2020
1 2 3 4
Drobečková navigace

Úvod > Obecní úřad > GDPR

GDPR

Stanovisko ke zpracování osobních údajů v souvislosti s propuknutím nákazy Koronavirus COVID-19

Správce údajů: Obec Beňov

Kontakty na správce najdete: zde

Jaká je odpovědnost správce?

Jako správce obec jsme odpovědni za veškerá zpracování Vašich osobních údajů v rámci některé agendy v obci. Dále vyřizujeme Vaše žádosti (např. o opravu, výmaz, o informaci o Vašich osobních údajích), námitky, a poskytujeme Vám informace o tom, jak a proč s vašimi osobními údaji nakládáme.

O řádné nakládání s osobními údaji se stará také pověřenec.

Kontakt na pověřence pro ochranu osobních údajů: 

K čemu je mi pověřenec?

Na pověřence se také můžete obracet s jakýmikoliv dotazy, podněty a požadavky na uplatnění Vašich práv, které se týkají přímo Vašich osobních údajů používaných v rámci některé agendy v obci, a to zejména, pokud se nechcete obrátit přímo na zástupce obce.

Pověřenec Vaše dotazy, požadavky a podněty odborně vyhodnotí, předá správci spolu s doporučením, jak je řešit, případně vám poskytne základní informace a konzultaci. Je vázaný mlčenlivostí(1) a dodržuje důvěrnost i o stížnostech(2). Odpovědný za vyřízení Vašich dotazů, podnětů, námitek a požadavků je však výhradně samotný správce.

Jaká jsou Vaše práva?

Pokud Vaše osobní údaje používáme v rámci nějaké agendy v  obci (odborně řečeno – naše obec je zpracovává jako správce), máte právo:

  1. Dotázat se, zda se zpracovávají, a žádat jejich kopii (export) (podrobněji čl. 15 Obecného nařízení EU o ochraně osobních údajů č. 2016/679, dále používáme zkratku ON). V případě, že Váš požadavek na poskytnutí těchto informací bude zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený, zejména opakovaný v krátké době, můžeme požadovat úhradu přiměřených nákladů. Zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený požadavek můžeme též odmítnout.
  2. Požadovat opravu svých osobních údajů, pokud jsou nepřesné, požadovat jejich vymazání, pokud se zpracovávají neoprávněně, a požadovat, abychom jejich zpracování omezili (podrobněji čl. 16, 17 a 18 ON).
  3. Dále v případech, kdy zpracování probíhá proto, že tím plníme náš úkol ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, kterým jsme pověřeni (čl. 6 odst. 1 písm. e) ON), anebo kvůli našemu oprávněnému zájmu (čl. 6 odst. 1 písm. f) ON), máte právo podat proti tomuto zpracování tzv. námitku (podrobněji čl. 21 ON).
  4. Dále máte právo se o zpracování svých osobních údajů dozvědět informace, vztahující se k jednotlivým agendám („účelům zpracování“), které zároveň zveřejňujeme: ...............pdf.
  5. Pokud je zpracování Vašich osobních údajů založeno na tom, že jste nám k němu udělili souhlas (čl. 6 odst. 1 písm. anebo čl. 9 odst. 2 písm. a ON), máte právo tento souhlas kdykoli odvolat. Souhlas odvoláte tak, že na adresu podatelna@benov.cz zašlete zprávu, v níž uvedete, o jaký souhlas jde a že ho odvoláváte. Totéž můžete zaslat i listinnou zásilkou na naši adresu, uvedenou na začátku tohoto textu, anebo osobně.
  6. Ve Vašich dotazech, podnětech a požadavcích ke svým osobním údajům na sebe se musíte identifikovat a uvést kontakt, protože zpravidla budeme muset nejprve ověřit Vaši totožnost. Vyřízení urychlíte, pokud se na nás obrátíte způsobem prokazujícím Vaši totožnost, jako je datová schránka, e‑mail s uznávaným elektronickým podpisem anebo listinné podání s ověřeným podpisem, případně se na obecní úřad dostavíte osobně s průkazem totožnosti.
  7. Pokud nebudete spokojeni s vyřízením dotazu, požadavku nebo podnětu správcem, máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů. Předtím je ale vždy vhodné projednat problém s pověřencem. Jeho úkolem je především právě dohlížet na to, zda s Vašimi údaji pracujeme řádně a neporušujeme Vaše práva.

(1) § 45 zákona o zpracování osobních údajů (v legislativním procesu)

(2) Čl. 38 odst. 5 ON